Filmele săptămânii 22-28 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 22-28 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Cinematograful „Ion Besoiu” propune sibienilor o producție despre un viitor apropiat destul de probabil, în care rasa umană se luptă pentru supraviețuire cu inteligența artificială scăpată de sub control.


THE CREATOR – AVANPREMIERĂ
Creatorul 
2D (subtitrat); AP-12
133 min / acțiune, aventură, dramă

Joi    20:00


Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent înrăit al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenței artificiale avansate care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului – și omenirii însăși.


PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE
AVANPREMIERĂ

Patrula cățelușilor: Filmul cel mare
2D (dublat); AG
92 min / acțiune, animație, familie

Sâmbătă 11:00
Duminică 11:00 & 13:00

 

Toată viața ei, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei (Chase, Liberty, Marshall, Rubble, Rocky și Zuma). Dorind să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, Skye are o șansă atunci când un meteorit magic se prăbușește în Adventure City, oferindu-le ei și celorlalți superputeri. Pentru a fura puterile cățeilor, primarul Humdinger evadează din închisoare și face echipă cu o expertă în meteori pe nume Victoria Vance pentru a fura cristalele cățeilor.


TALK TO ME – AVANPREMIERĂ
Vorbește cu mine! 
2D (subtitrat); N-15
94 min / horror, thriller

Vineri 16:00
Sâmbătă 16:30
Marți 16:00
Miercuri 16:00
Joi 16:00


Un grup de tineri prieteni care intră în posesia unei mâini îmbălsămate descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia însă o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează, fără să vrea, forțe supranaturale înspăimântătoare.


EXPEND4BLES – PREMIERĂ
Expendables 4: Eroi de sacrificiu
2D (subtitrat);N-15
103 min / acțiune, aventură, război

Vineri 20:00
Sâmbătă 20:30
Duminică 20:45
Joi 18:00

 

Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.


ALL FUN AND GAMES – PREMIERĂ
Jocuri de groază 
2D (subtitrat);N-15
76 min / horror, thriller

Sâmbătă 15:00
Marți 14:00

 

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.


PAST LIVES – PREMIERĂ
Din alte vieți
2D (subtitrat);AP-12
105 min / dramă, romantic, dragoste

Vineri 14:00
Sâmbătă 13:00
Duminică 15:00
Joi 14:00


În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare. Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.


AFTER EVERYTHING 
După tot ce s-a întâmplat
2D (subtitrat);AP-12
93 min / dramă, romantic, dragoste

Vineri 18:00
Duminică 17:00
Miercuri 18:00

 

After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?


A HAUNTING IN VENICE 
Bântuind prin Veneția 
2D (subtitrat); AP-12
103 min / crimă, dramă, mister

Sâmbătă 18:30
Duminică 18:50
Marți 18:00


În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.
Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie.


THE NUN II 
Călugărița 2 
2D (subtitrat); N-15
104 min / horror, mister, thriller

Marți 20:00

 

1956 – Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon.
Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale.
Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.

Răspunde