Filmele săptămânii 15-21 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu”

Filmele săptămânii 15-21 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu”

Cinematograful din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” are un nou program începând de astăzi.

În următoarele zile, cinefilii pot urmări trei avanpremiere, două premiere și alte titluri de ultimă oră. Prețul biletului este de 10 lei pentru orice proiecție.

 

Program 15-21 septembrie 2023
CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU” – SIBIU

EXPEND4BLES – AVANPREMIERĂ
Expendables 4: Eroi de sacrificiu
2D (subtitrat); N-15
103 min / acțiune, aventură, război

Joi    20:00

 

Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.


ALL FUN AND GAMES – AVANPREMIERĂ
Jocuri de groază 
2D (subtitrat); N-15
76 min / horror, thriller

Miercuri    18:00
Joi    18:00


Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.


PAST LIVES – AVANPREMIERĂ
Din alte vieți
2D (subtitrat); AP-12
105 min / dramă, romantic, dragoste

Miercuri    16:00
Joi    16:00

 

În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare. Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.


AFTER EVERYTHING – PREMIERĂ
După tot ce s-a întâmplat
2D (subtitrat); AP-12
93 min / dramă, romantic, dragoste

Vineri 17:00
Sâmbătă 15:00
Duminică 15:00
Marți 20:00
Miercuri 14:00
Joi 14:00

 

After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?


A HAUNTING IN VENICE – PREMIERĂ
Bântuind prin Veneția 
2D (subtitrat);AP-12
103 min / crimă, dramă, mister

Vineri 19:30
Sâmbătă 19:30
Duminică 19:30
Marți 18:00

 În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui. Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie.


MY BIG FAT GREEK WEDDING 3
Nuntă a la grec 3
2D (subtitrat);AG
91min / comedie, romantic

Sâmbătă 13:00
Duminică 13:00

 

Regia: Nia Vardalos

Cu: Elena Kampouris, John Corbett, Nia Vardalos, Andrea Martin, Lainie Kazan


THE NUN II 
Călugarița 2 
2D (subtitrat); N-15
104 min / horror, mister, thriller

Sambata 17:00
Duminica 17:00
Marti 16:00

1956 – Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon.
Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale.
Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.


STARDOG AND TURBOCAT
Câinele stelar și Turbomotanul
3D (dublat); AG
90 min / animație, comedie, familie

Vineri 15:00
Sâmbătă 11:00
Duminică 11:00

Un câine loial și o pisică justițiară pornesc într-o călătorie în era spațială pentru a-și găsi drumul spre casă.

Răspunde