Curs de antreprenoriat pentru tineri la Rășinari

Curs de antreprenoriat pentru tineri la Rășinari

Asociaţia Internaţională de Tineret Become organizează la Centrul de Tineret Răşinari, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, un curs de antreprenoriat pentru tineri.

La curs vor participa 15 tineri din Răşinari, voluntari sau reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret.

„În timpul cursului, participanţii vor discuta despre necesitatea dezvoltării antreprenoriatului în rândul tinerilor, mai ales a antreprenoriatului social şi comunitar. Cursul şi-a propus creşterea abilităţilor de a dezvolta activităţi lucrative în rândul tinerilor, în scopul dezvoltării personale şi a dezvoltării serviciilor în folosul comunităţii şi a grupurilor defavorizate. Metodele de lucru vor fi nonformale, apropiate spiritului de vacanţă, bazate pe jocuri, lucrul în echipă, interacţiunea între participanţi şi tineri care solicită serviciile centrului de tineret”, a spus Constantin Sâmbeteanu, formator.

Ideea cursului a luat naştere în întâlnirile cu tinerii din Răşinari, consultări ce au avut loc de-a lungul timpului la Centrul de Tineret, au adăugat organizatorii.

Proiectul este finanţat în cadrul proiectului „Activităţi de Tineret la Răşinari”, proiect finanţat de către Primăria comunei Răşinari în cadrul Agendei Culturale 2023, şi se desfăşoară în parteneriat cu Centrul de Tineret Răşinari.

Răspunde