„Cenușăreasa” încheie programul lunii septembrie la Teatrul „Gong”

„Cenușăreasa” încheie programul lunii septembrie la Teatrul „Gong”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 28 septembrie, de la ora 18:00, versiunea în limba germană a spectacolului „Cenușăreasa – doar o poveste?!” în regia Evei Labadi.

Spectacolul va fi reluat, în limba română, sâmbătă, 30 septembrie, și duminică, 1 octombrie, de la orele 11:00.

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor: „Aschhenputtel – nur ein Märchen?!”. Actorii Secției Germane a Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente.

Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii; Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Traducerea textului din limba română în limba germană a fost asigurată de Beatrice Ungar. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Spectacolul în limba germană va fi prezentat cu supratitrare în limba română.

Accesul se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00.

Răspunde