Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse lansează un concurs inovator pentru prevenirea consumului de substanțe nocive în rândul tinerilor

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse lansează un concurs inovator pentru prevenirea consumului de substanțe nocive în rândul tinerilor

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, aduce în prim-plan o inițiativă deosebită pentru a sensibiliza și mobiliza tinerii împotriva consumului de alcool, tutun și alte substanțe nocive.

Sub sloganul „ALEGE VIAȚA/spune NU tentațiilor”, campania are ca scop principal educația și prevenirea în rândul tinerilor și studenților.

Concurs de videoclipuri

În cadrul campaniei „ALEGE VIAȚA/spune NU tentațiilor”, Casa de Cultură a Studenților și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse invită tinerii talentați să participe la un concurs creativ. Tinerii sunt încurajați să creeze videoclipuri scurte (reels) pe tema prevenirii consumului de alcool, tutun și a altor substanțe nocive. Cele mai originale producții de mare impact vor fi premiate.

Videoclipurile pot aborda diferite aspecte ale acestei teme cruciale, cum ar fi efectele negative asupra sănătății, impactul asupra relațiilor personale sau importanța alegerilor responsabile în viața de zi cu zi.

Cum să participi:

  1. Creați un videoclip scurt (reel) pe tema prevenirii consumului de substanțe nocive.
  1. Trimiteți videoclipurile pe adresa Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, sibiuccs@gmail.com, până la data de 1 octombrie.

Urmăriți pagina de Facebook a CCS Sibiu să aflați dacă ați câștigat unul dintre premiile speciale acordate celor mai bune producții. Valoarea premiilor este de 3.000 de lei.

„Participarea tinerilor este esențială în această campanie de prevenire, iar concursul de videoclipuri reprezintă o modalitate creativă de a-și exprima gândurile și ideile cu privire la acest subiect important.

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse își propun să aducă educația și prevenirea în prim-plan, pentru a ajuta tinerii să facă alegeri informate și sănătoase pentru viitorul lor”, au precizat organizatorii.

Răspunde