Ada Milea și Alexander Bălănescu aduc „Insula” lui Naum pe scena de la Sibiu

Ada Milea și Alexander Bălănescu aduc „Insula” lui Naum pe scena de la Sibiu

Ada Milea revine pe scena Teatrului „Gong” alături de Alexander Bălănescu într-un spectacol – concert extraordinar, prezentat în limba engleză.

Evenimentul va avea loc marți, 24 octombrie, de la ora 18:00.

Violonistul și compozitorul britanic de origine română Alexander Bălănescu se întoarce în România pentru o colaborare cu nonconformista Ada Milea, reluând seria „The Island/Insula”, un spectacol-concert de teatru și muzică pornind de la textul lui Gellu Naum, ce prezintă cu umor drama unui Robinson Crusoe „singur pe o insulă plină de lume”. Concertul va include și lucrări solo ale ambilor invitați, precum și melodii din proiectul „God’s playground”. Anul acesta Alexander Bălănescu și Ada Milea au primit premiul GOPO pentru cea mai bună muzică originală, pentru filmul de animație „The Island” în regia Ancăi Damian.

Concertul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Costul unui bilet este de 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00.

Răspunde