Ultimele locuri în tabăra micilor meșteșugari

Ultimele locuri în tabăra micilor meșteșugari

Ateliere de sculptură în lemn, jocuri în natură, trasee tematice și activități sportive îi așteaptă pe cei mici la cea de a treia și ultima tabără organizată de Muzeul ASTRA în vacanța de vară.

După ce au învățat despre lut sau lână, copiii sunt invitați să se înscrie la tabăra dedicată lemnului care va avea loc în perioada 21 – 25 august, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. „Și joacă-te cu noi! Mintenaș începe a treia și ultima tabără din acest an, la Muzeul ASTRA! Mai avem doar câteva locuri disponibile pentru «Săptămâna lemnului. Cum se fac… uneltele», să știi (de la noi) Hai să descoperim împreună cum stă treaba cu sculptura alături de tânărul meșter popular Andrei Buda! Ți-am mai pregătit jocuri în natură, trasee tematice și activități sportive”, anunță reprezentanții muzeului pe pagina de socializare.

Informații suplimentare și rezervări la telefon 0751.166.529 sau e-mail: oradejoaca@muzeulastra.com.

Taberele de în Muzeul ASTRA le oferă celor mici timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, activități educative interesante și ocazia de a dobândi experiențe unice. Atelierele au loc sub îndrumarea unui meșter popular, pe faze de lucru, fiecare zi fiind dedicată unei etape de lucru. Programul zilnic al copiilor va fi completat cu activități educaționale și jocuri de echipă sub îndrumarea unui educator muzeal.

Răspunde