Frumusețe, originalitate și bun gust: Târgul de Antichități și Handmade revine în Piața Huet cu o ediție de colecție!

Frumusețe, originalitate și bun gust: Târgul de Antichități și Handmade revine în Piața Huet cu o ediție de colecție!

Sibienii și turiștii sunt bineveniți la cel mai important Târg de Antichități și Handmade din Sibiu, în perioada 17-20 august, în Piața Huet!

Târgul de Antichități și Handmade, un eveniment plin de farmec și istorie, are loc într-un cadru pitoresc din inima orașului Sibiu. Zonă cu verdeață și zone umbrite, cu locuri de popas și arhitectură frumoasă, se transformă într-o oază a artei și obiectelor vechi de colecție, oferind vizitatorilor o experiență unică. Zeci de colecționari, meșteri, artizani și comercianți din toată țara îi așteaptă pe vizitatori într-un adevărat muzeu în aer liber, care aduce împreună istoria și creațiile contemporane într-o atmosferă unică, începând din 17 august, ora 10.00.

Captivant și diversificat

Cu o tradiție de 6 ani, târgul reunește comercianți pasionați și meșteri talentați de pe tot întinsul României. Standurile sunt pline de obiecte diverse, cu valoare istorică și culturală, precum mobilier vechi restaurat, ceasuri de epocă, bijuterii antice, cărți rare, viniluri, fotografii și multe alte lucruri fascinante, fiecare cu povestea sa. Organizatorii evenimentului sunt atenți la detalii și se asigură că târgul din Piața Huet oferă o experiență culturală autentică, respectând tradițiile și frumusețea orașului Sibiu. Astfel, evenimentul este o oportunitate minunată de a descoperi patrimoniul cultural al zonei și de a cunoaște meșteșugari talentați și pasionați de antichități și handmade.

„Zona dedicată handmade-ului aduce laolaltă o varietate de meșteșugari creativi și artiști talentați, prezentându-le creațiile unice, care variază de la obiecte de decor și accesorii, până la haine tradiționale sau moderne lucrate manual. Vizitatorii au ocazia să interacționeze direct cu creatorii și să descopere poveștile din spatele fiecărei creații. Fie că sunteți pasionat de obiecte vechi sau doriți să explorați frumusețea lucrurilor realizate manual, acest târg vă va oferi o experiență memorabilă într-un cadru deosebit din centrul Sibiului. Vă așteptăm cu drag să descoperiți obiecte minunate într-o atmosferă boemă!”, transmit organizatorii Târgului de Antichități și Handmade.

Răspunde