FITS30 în cifre

FITS30 în cifre

Chiar dacă ediţia aniversară FITS30 s-a încheiat, ecourile aplauzelor încă se mai aud în sufletele noastre!

„A fost o ediţie cu adevărat specială, 10 zile în care ne-am bucurat de Miracol alături de zeci de mii de oameni. Cele 825 de evenimente nu ar fi fost posibile fără sprijinul partenerilor FITS, fără munca neîncetată a echipei şi fără energia debordantă a celor 470 de voluntari care au contribuit la această ediţie”, spun organizatorii.

În total, peste 5.000 de participanţi au fost înregistrați la această ediţie. Printre aceştia s-au numărat şi reprezentanţii a 47 de universităţi de top care au făcut parte din Platforma de Cercetare Doctorală, dar şi invitaţi de la 21 de universităţi de profil care au participat la Festivalul Şcolilor de Teatru.

Media zilnică a spectatorilor a fost estimată la 90.000. În mediul online, sute de mii de oameni au văzut mesajele FITS pe conturile de Facebook, Instagram şi TikTok.

Acestea sunt doar câteva dintre cifrele ediţiei FITS30, pe care vă invităm să le descoperiţi în acest infografic de colecţie.

Cea de a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu s-a desfășurat în perioada 23 iunie – 2 iulie, iar StradaCetatii.ro a fost partener media al prestigiosului eveniment. Ediția următoare este programată în 21-30 iunie 2024.

Răspunde