Eco Zen Boutique. Orice zi poate fi o sărbătoare!

Eco Zen Boutique. Orice zi poate fi o sărbătoare!

Zeci de sortimente de bere artizanală, vinuri selecționate, distilate, sucuri naturale, ciocolată, cafea sau cadouri inedite sunt „specialitatea casei” pentru cei de la Eco Zen Boutique.

O mică afacere de familie, dezvoltată din pasiune pentru produsele de calitate și cu atenție pentru fiecare client, Eco Zen Boutique a devenit un brand căutat de cei care apreciază cu adevărat lucrul bine făcut.

„În magazinul de pe str. 9 Mai nr. 3, avem o paletă largă de bere artizanală românească, vinuri din câteva podgorii pe care le-am selecționat – podgorii mai mici, cu suprafețe de 20-80 de hectare, dar cu vinuri vinificate așa cum trebuie; avem soiuri neaoșe românești, din zona Drăgășani, precum Negru de Drăgășani sau Crâmpoșie Selecționată, sau din zona Bistrița – Teaca, Valea Ascunsă, unde sunt și vinuri baricate. Pe lângă asta, mai avem distilate, cum ar fi un produs foarte interesant, distilat din bere: din 200 de litri de bere s-au distilat 38 de litri de pălincă de 48% alcool. Apoi, oferim distilate tot din zona Bistrița. Dar și ciocolată artizanală produsă fără coloranți și conservanți, iar masa de ciocolată vine din celebra Belgie, și alte lucruri interesante. De pildă, vinuri îmbuteliate, vinificate foarte corect din zmeură și din mure, cu o alcoolemie de peste 14%, atât seci, cât și demidulci. Foarte multe cadouri putem să asamblăm în magazin pentru diferite ocazii, cutii cadou sau ce dorește clientul și putem să ofertăm și pentru diferite evenimente sau pentru corporate, dacă doresc niște produse personalizate, se pot discuta diferite loturi, prețurile sunt negociabile, bineînțeles.
Așteptăm clienții interesați de produsele noastre la magazinul de pe strada 9 Mai, în weekend la Târgul de țară din Muzeul ASTRA sau la concertele de la Sala Thalia, unde se pot delecta cu un pahar de vin, o limonadă, un suc natural sau o apă rece așa cum le place”, spune Alexandru Selyem, fondatorul Eco Zen Boutique.

În aceste zile, puteți gusta produsele Eco Zen Boutique la festivalul ASTRA Rock sau Târgul Creatorilor Populari din Muzeul în aer liber, dar și la Filarmonică, unde se desfășoară festivalul Concerte pe Acoperiș.

Răspunde