7 ani de Wizz Air la Sibiu

7 ani de Wizz Air la Sibiu

Aproape 2,5 milioane de pasageri a transportat Wizz Air spre și dinspre Sibiu în cei șapte ani de la deschiderea bazei sale din acest oraș, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Zilele trecute, Wizz Air a sărbătorit cea de-a șaptea aniversare a bazei sale din Sibiu. Din 19 august 2016 și până în prezent, operatorul aerian a înregistrat e aproximativ 2,5 milioane de pasageri dinspre și către Sibiu.

„Suntem încântați să sărbătorim șapte ani de operațiuni la Sibiu. În acest timp, am transportat aproape 2,5 milioane de pasageri dinspre și către acest frumos oraș, facilitând călătoriile la prețuri accesibile și conectând oamenii peste granițe. Ne mândrim cu rolul nostru semnificativ în conectarea României cu destinații diverse din Europa și nu numai. Wizz Air rămâne dedicată deservirii pasagerilor români și misiunii noastre de a oferi ocazii de călătorie la prețuri accesibile și cele mai bune servicii pentru clienți, cu ajutorul flotei noastre tinere și sustenabile”, a spus Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air.

Baza de la Sibiu asigură legătura dintre România și Germania, oferind o conectivitate sporită către patru orașe importante. Dortmund este accesibil de patru ori pe săptămână, Memmingen este deservit de cinci ori pe săptămână, ruta către Nürnberg își întâmpină călătorii de trei ori pe săptămână, iar cea către Baden-Baden operează cu o frecvență de două ori pe săptămână. Una dintre cele mai îndrăgite rute este cea dintre Sibiu și Londra, care beneficiază de curse zilnice.

Prin cele șapte baze ale sale din Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara, București, Suceava, Sibiu și Iași, Wizz Air este lider la nivel național în transportul aerian, oferind 75 de destinații din 24 de țări.

„La aniversarea de șapte ani a bazei de operare de la Sibiu, aș dori să mulțumesc întregii echipe Wizz Air pentru angajamentul de a investi în colaborarea cu Aeroportul Internațional Sibiu. Împreună cu reprezentanții companiei aeriene, am definit și atins un obiectiv ambițios, respectiv acela de a oferi comunității posibilitatea de a călători în Europa – și nu numai – de pe Aeroportul Sibiu. Folosim această ocazie pentru a le mulțumi celor aproape 2,5 milioane de pasageri care au folosit serviciile noastre, având convingerea că odată cu operaționalizarea terminalului extins vom reuși să oferim o paletă și mai largă de destinații care să răspundă nevoilor de conectivitate ale pasagerilor din județul Sibiu și județele limitrofe. Chiar dacă am fost nevoiți să ne adaptăm din mers diverselor contexte, planurile noastre comune continuă”, a precizat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Răspunde