31 august, data limită pentru înscrierea în programul Rabla Local

31 august, data limită pentru înscrierea în programul Rabla Local

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a deschis în 31 iulie înscrierile pentru cetățeni în Programul Rabla Local. În cadrul acestui program, municipiului Sibiu i-a fost aprobată finanțarea pentru casarea unui număr de 1.000 de autovehicule uzate, numărul maxim pentru un municipiu de mărimea Sibiului pentru care se putea solicita această finanțare.

Sibienii se pot înscrie în cadrul programului prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat.

Acesta este primul pas al programului, în care sibienii interesați trebuie să creeze un cont pe site-ul instituției menționate. Cei interesați pot găsi mai multe detalii privind modul de înscriere pe https://www.afm.ro/main/programe/casare_auto_uzate/2023/anunt_pf_rabla_local_25.07.2023.pdf.

Al doilea pas

Cetățenii care vor figura pe listele care urmează să fie transmise administrației locale de către AFM vor putea depune la Primăria Sibiu documentele necesare pentru a primi stimulentul de casare, în cadrul unei perioade care va fi anunțată public. Detalii privind procedura pentru depunerea documentelor la Primărie, pentru a putea pregăti din timp cele necesare, sunt disponibile pe site-ul sibiu.ro.

Răspunde