Zilele Porților Deschise la Stadionul Municipal Sibiu

Zilele Porților Deschise la Stadionul Municipal Sibiu

Sâmbătă, 8 iulie, și duminică, 9 iulie, porțile Stadionului Municipal vor fi deschise gratuit, între orele 12.00 și 20.00, pentru tururi ghidat, în grupuri organizate.

“Dat fiind faptul că fotbalul se află în pauză competițională, redeschidem Stadionul Municipal Sibiu publicului larg și organizăm Zilele Porților Deschise, în 8 și 9 iulie. Fanii fotbalului l-au văzut la meciuri, dar publicul larg poate dorește să cunoască acest nou obiectiv al orașului, cea mai mare investiție publică din ultimii ani. Este un proiect reușit și apreciat și ne dorim că sibienii să îl cunoască. Pe lângă fotbal, stadionul este tot mai căutat și pentru evenimente de tip conferință, având toate dotările necesare”, a explicat primarul Astrid Fodor.

Vizitatorii vor fi preluați de voluntari de la intrarea sportivilor (latura dinspre str. Octavian Goga), vor vizita tribuna I, cu vestiare, sălile de recuperare și încălzire, sala de conferințe de presă, spațiile de lucru destinate presei și încăperile destinate comentatorilor TV, spațiile VIP și cele exterioare cu scaune. De asemenea, vor vedea terenul și pista pentru atletism, precum și sala de atletism din tribuna II.

Răspunde