Sibiul la putere! Ciprian Ștefan, numit consilier onorific al ministrului Culturii

Sibiul la putere! Ciprian Ștefan, numit consilier onorific al ministrului Culturii

Managerul Muzeului ASTRA, Ciprian Anghel Ștefan, s-a alăturat echipei ministrului Raluca Turcan. În calitate de consilier onorific, Ciprian Ștefan va fi un „sprijin important în furnizarea de soluții”, a anunțat Turcan.

„Ciprian Ștefan, director general al Complexului Național Muzeul Astra Sibiu și preşedinte al Reţelei Naţionale a Muzeelor, este un profesionist unanim recunoscut în breaslă, un manager cultural care a demonstrat o deosebită abilitate în diversificarea formelor de finanțare a sectoarelor culturale și creative, atrăgând sume importante din surse externe și mediul privat pentru creșterea atractivității ofertei muzeale și a modernizării modalităților de expunere.
I-am propus domnului Ciprian Ștefan ca, în calitate de consilier onorific al ministrului Culturii, să fie un sprijin important în furnizarea de soluții și să mă consilieze în domeniile patrimoniu imobil, material și imaterial, muzee, dezvoltare de programe culturale și produsele aferente, instrumente de finanțare, strategii și direcții de valorizare și dezvoltare a comunităților prin resurse patrimoniale.
Îi mulțumesc că a acceptat propunerea și îi urez bun-venit în echipă!”, a scris ministrul Culturii pe pagina sa de socializare.

Răspunde