Pe Calea Poplăcii, Transilvaniei și Câmpului se vor reface covoarele asfaltice

Pe Calea Poplăcii, Transilvaniei și Câmpului se vor reface covoarele asfaltice

Primăria continuă reparațiile pe străzile din Sibiu. În acest sens, a emis comenzi către SC Terra Building SA, firma contractată pentru execuția acestui tip de lucrări, pentru înlocuirea covoarelor asfaltice de uzură pe străzile Calea Poplăcii, Transilvaniei și Câmpului.

Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat desfășurarea lucrărilor.

Pe Calea Poplăcii se va lucra în perioada 24 iulie – 18 august. Lucrările se vor executa pe trei tronsoane. Frezarea se va realiza fără închiderea circulației, dar pentru turnarea noului strat asfaltic se va lucra noaptea și va fi necesară închiderea totală a traficului pe tronsonul respectiv. După asfaltare se vor ridica capacele de canal la cota drumului și se vor reface marcajele.

Autobuzele Tursib de pe traseele 5, 15, 16, 113 și 116 își vor devia rutele începând cu ora 20.00 în perioadele în care se închide circulația.

Pe strada Transilvaniei, lucrările se vor desfășura în perioada 27 iulie – 7 august. Lucrările de frezare nu vor necesita închiderea traficului, dar atunci când se asfaltează, exclusiv pe timpul nopții, circulația va fi închisă. Traseele Tursib 5 și 17 vor circula pe rute deviate după ora 20.00, atunci când circulația pe această stradă va fi închisă.

Pe strada Câmpului, lucrările vor începe în 31 iulie și sunt avizate să se desfășoare până în 10 august. Și în acest caz, frezarea vechiului strat de asfalt se va face sub trafic, iar pentru asfaltare se va închide circulația.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție în aceste zone și, pe cât posibil, să le ocolească în perioadele menționate, pentru a evita blocajele în trafic.

Răspunde