Invitaţie la mişcare şi artă

Invitaţie la mişcare şi artă

Sâmbătă, 29 iulie, Asociaţia Clubul Sportiv Tură în Natură Sibiu vă invită la pedalat pe traseul cicloturistic Emil Cioran!

De data aceasta motivul turei de bicicletă îl reprezintă inaugurarea expoziţiei de grafică ”Artă şi filozofie pe Coasta Boacii”, amplasată în holul Primăriei Răşinari, în care vor expune șase artiști vizuali: Lavinia Creţu, Ştefan Radu Creţu, Mihail Coşuleţu, Albert Kaan, Albert Sofian, Petrică Ştefan, Miki Velciov. Lucrările lor sunt inspirate din natura şi cultura comunei Răşinari. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 29 iulie – 28 septembrie.

„Tura de biciclete de 25 de kilomentri este de dificultate uşoară şi se pretează tuturor categoriilor de biciclişti. Recomandăm utilizarea bicicletelor mountain-bike, trekking sau electrice! Vă așteptăm sâmbătă, 29 iulie, în parcul Sub Arini (lângă terenul sintetic de fotbal), începând cu ora 9.30. Organizatorii vor pregăti pentru participanţii la tură şi câteva gustări locale răşinărene care vor fi servite la evenimentul de inaugurare a expoziţiei de grafică. Participarea la eveniment este gratuită”, informează reprezentanții Asociației Tură în Natură.

Răspunde