Atracții noi la Zoo Sibiu

Atracții noi la Zoo Sibiu

O plimbare prin Grădina Zoologică din Sibiu este una dintre cele mai plăcute activități în aer liber de care vă puteți bucura în aceste zile toride.

Noile atracții de la Zoo sunt o zebră, un cerb și 12 șerpi, numărul animalelor ajungând astfel la aproape 300. „Zebra, un mascul de 2 ani pe nume Zaki, cei cinci șerpi de porumb și șapte șerpi regali au fost aduși de la Zoo Budapesta. Cerbul, venit de la Zoo Ploiești, s-a alăturat ciutei care locuiește deja aici. Zebra și cerbul au avut nevoie de puțină acomodare cu noua lor casă, dar acum sunt adaptați mediului și își așteaptă vizitatorii, împreună cu celelalte aproape 300 de animale găzduite aici”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Biletele de intrare la Zoo costă 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, iar programul de vizitare este zilnic între orele 9:30 și 20.00.

40 de lei pentru 30 de minute costă o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din Dumbravă.

De asemenea, cei mici au la dispoziție locul de joacă, iar animalele domestice de la Ferma Animalelor abia așteaptă să fie admirate și mângâiate.

Gustări și băuturi reci sau calde vă așteaptă la terasa de lângă lac sau la automatele amplasate pe aleea principală a Grădinii Zoologice. O altă atracție pe care nu trebuie s-o ratați se află chiar pe malul lacului, în apropierea intrării: un stejar bătrân de peste 600 de ani.

Răspunde