Ambasadorul britanic, un prieten al Muzeului Brukenthal

Ambasadorul britanic, un prieten al Muzeului Brukenthal

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Andrew Noble, este un prieten declarat al Muzeului Naţional Brukenthal!

Diplomatul a vizitat, ieri, expoziția ‘Albertina & Brukenthal’ din Palatul Brukenthal și a fost primit de managerul interimar Alexandru Constantin Chituță la Muzeul Național Brukenthal. Cei doi au avut o discuție despre viitoarele proiecte comune, în special Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu, la care Ambasada Marii Britanii este partener.

„Domnul Andrew Noble este un bun prieten al Sibiului! Am o relație extraordinară cu domnia sa și la această prietenie s-a adăugat și Muzeul Național Brukenthal. A fost o vizită unde am discutat despre diferite proiecte culturale ale muzeului și în special despre Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu (SCAF) care va începe în luna septembrie a acestui an. Cu prilejul vizitei sale la Sibiu, a dorit să viziteze și expoziția ‘Albertina & Brukenthal’. Îi mulțumesc pentru prietenie și pentru frumoasa colaborare dintre Ambasada Marii Britanii și Muzeul Național Brukenthal. M-am bucurat să observ ca în fiecare zi domnia sa își aduce aminte de Muzeul Național Brukenthal prin stickerul ‘Bărbatul cu tichie albastră’ realizat în urma expoziției ‘Brukenthal exclusive’ la Art Safari Bucharest ce se află lipit pe telefonul mobil al domniei sale”, a declarat Alexandru Chituță.

Răspunde