Sibiu Bike City și Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, un parteneriat ca pe roate

Sibiu Bike City și Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, un parteneriat ca pe roate

Între 23 iunie – 2 iulie va avea loc cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. În această perioadă, când orașul va fi împânzit de turiști, actori, spectatori români și străini, cea mai bună și rapidă modalitate de deplasare este bicicleta.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să utilizeze bicicleta pentru a ajunge în locațiile de spectacole sau la obiectivele turistice, în perioada festivalului, Primăria Sibiu a creat și a inclus în aplicația Sibiu Bike City (PBSC) un abonament special pentru închirierea bicicletelor.

Abonamentul ”FITS pe 2 roți” va fi valabil 10 zile, adică din 23 iunie până în 2 iulie, și va avea un preț de 80 de lei, mai mic cu 20% decât un abonament obișnuit. Cei interesați pot achiziționa un astfel de abonament din aplicația PBSC până în 2 iulie. Posesorii vor putea utiliza nelimitat bicicletele în perioada celor 10 zile, în intervalul orar 06.00 – 24.00.

Precizăm însă că acest abonament nu este singura modalitate de a folosi bicicletele Sibiu Bike City în perioada Festivalului. Dacă doriți să vă deplasați cu bicicletele Sibiu Bike City pe perioade mai scurte, va rămâne în continuare valabilă închirierea cu ora, precum și celelalte tipuri de abonamente.

Răspunde