Școala continuă. În satul tradițional! Etno Tehno Parc

Școala continuă. În satul tradițional!

Prima săptămână a vacanței de vară îi așteaptă pe copii cu lecții „altfel” la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Ediția din 2023 a programului Școala în satul tradițional merge mai departe. Din 19 până în 25 iunie, între orele 10.00-13.00 și 14.00-18.00, zona Etno Tehno Parc va fi animată cu ateliere educaționale, demonstrații meșteșugărești, spectacole de teatru interactiv și alte surprize.

„La noi se face școală! Școala în satul tradițional vă (re)aduce un atelier educaţional şi demonstraţii meşteşugăreşti susținute de meșterul Mădălina Cupitu, care a mai fost pe la noi. La final de săptămână, aveți ocazia să deveniți personaje în și de poveste, la teatru interactiv – «De nicăieri – aici, acolo, pretutindeni», prestație live interactivă, susținută de actorii de la teatrul Epic Education (17-18 iunie). Și cum din strămoși, codrul e frate cu românul, v-am pregătit și activităţi «Forest School» în zona de pădure a sectorului textile din Muzeul în aer liber. Participarea la ateliere se face în baza biletului de intrare sau a abonamentului anual în muzeu. Vă așteptăm pe la noi!”, transmit reprezentanții Muzeului ASTRA.

Răspunde