Restricții în trafic pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Restricții în trafic pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cel mai amplu eveniment al orașului, va avea loc anul acesta în perioada 23 iunie – 2 iulie. Pentru buna desfășurare a acestuia, vor fi necesare și anumite restricții de circulație și închideri ale unor parcări din zona centrală.

În acest sens, comisia de circulație a aprobat următoarele restricții:

Închideri de circulație:

În zilele de 23 iunie și 2 iulie, în intervalul orar 23.00 – 00.15, se restricționează traficul pe b-dul Corneliu Coposu, zona cuprinsă între sensul giratoriu din Piața Unirii și Sala Thalia. De asemenea, în contextul închiderii bulevardului, str. Berăriei se va închid în intervalul orar menționat între intersecția cu str. Lucian Blaga și bulevardul Corneliu Coposu. Aceste închideri sunt necesare pentru buna desfășurare a spectacolelor cu drone, organizate pentru marcarea deschiderii și respectiv închiderii festivalului.

Închiderea mai multor parcări și locuri de parcare, după cum urmează:

  • închiderea parcării Piața Teatrului, în perioada 19 iunie – 5 iulie
  • în parcarea de pe Cazarma 90, un număr de 22 de locuri vor fi rezervate în perioada 21-25 iunie pentru parcarea unui car alegoric ce va participa la programul festivalului
  • locurile de parcare din spatele Centrului Cultural „Ion Besoiu” și cele din laterala acestuia dinspre hotelul MyContinental vor fi ocupate cu logistica festivalului în perioada 22 iunie – 3 iulie.

Răspunde