Reparații finalizate pe 11 străzi din Sibiu. Cinci șantiere rămân deschise

Reparații finalizate pe 11 străzi din Sibiu. Cinci șantiere rămân deschise

În paralel cu investițiile mari, Primăria Sibiu lucrează prin firma Terra Building SRL la repararea străzilor.

Se realizează atât covoare asfaltice noi, cât și reparații punctuale ale zonelor cu gropi și ale trotuarelor.

Din luna aprilie și până în prezent, Primăria Sibiu a finalizat reparații ample pe 11 străzi din Sibiu: Justiției, Calea Cisnădiei (între str. N. Iorga și str. Gh. Dima), Lucian Blaga, Diaconu Coresi, Șerbota, Gheorghe Țițeica, Galileo Galilei, Lirei, G. Garibaldi, Cernei, Călțun.

Pe aceste străzi s-a înlocuit stratul asfaltic de uzură, pe străzile Șerbota și Cernei s-au refăcut și trotuarele în întregime, iar pe străzile Diaconu Coresi, Țițeica, Galileo Galilei și Călțun s-au refăcut porțiunile degradate ale trotuarelor.

De săptămâna viitoare se va lucra etapizat, în alte zone.

Pe Calea Turnișorului se va interveni, începând de săptămâna viitoare, pentru refacerea completă a stratului de uzură. Lucrările se vor desfășura noaptea, între orele 22.00 și 06.00, fără să necesite închideri de trafic, ci doar devieri temporare și pe tronsoane scurte

Pe străzile Târgu Fânului, Argeșului și Vasile Alecsandri se vor reface trotuarele.

În cartierul Reșița 2, în zona noilor locuințe ANL, se va interveni pentru amenajarea trotuarelor și a unor spații de parcare.

De asemenea, în perioada 19 iunie – 3 iulie, pe strada Luptei se vor efectua anumite lucrări de remediere pe carosabil, strada fiind reparată în cadrul contractului de modernizare a cartierului Hipodrom și aflându-se încă în garanție.

Răspunde