„Piața la birou”, deschisă în fiecare vineri la Consiliul Județean

„Piața la birou”, deschisă în fiecare vineri la Consiliul Județean

Sibienii vor avea ocazia să se aprovizioneze cu produse locale de la piața volantă organizată în fiecare vineri în curtea Consiliului Județean.

Proiectul, gândit ca o extensie a Pieței Transilvania, se desfășura până acum alternativ, la Consiliul Județean și Agenția de Mediu, dar de acum va funcționa doar în centru.

„Consiliul Județean Sibiu a decis ca ‘Piața la birou’ să aibă loc în fiecare zi de vineri la sediul instituției, strada General Magheru, nr. 14, întrucât sibienii manifestă interes crescut pentru acest concept de piață volantă, iar producătorii locali sunt dispuși să pregătească produse proaspete pentru cumpărătorii care lucrează sau locuiesc în zona centrală a Sibiului”, susține Ioana Căpățînă, purtătoarea de cuvânt a Consiliului Județean.

Astfel, vineri, 16 iunie, între orele 9.00 și 13.00, în curtea Consiliului Județean Sibiu vor fi prezenți zece producători locali dintre cei selectați să comercializeze în Piața volantă Transilvania. Aceștia vor veni cu legume de sezon, produse de carmangerie, cu pâine și produse de panificație, cu floră spontană, miere și flori în ghivece.

Răspunde