„Ironwoman” Lăcrămioara Teodorescu, super-eroina copiilor

„Ironwoman” Lăcrămioara Teodorescu, super-eroina copiilor

Și-a descoperit pasiunea pentru sport din postura de mamă și soție, iar pandemia a înfruntat-o învățând să înoate așa cum pot doar cei care fac performanță. A demonstrat, astfel, că în sport, ca și în viață, nu este niciodată târziu să-ți depășești limitele.

Lăcrămioara Teodorescu este o sibiancă ambițioasă, ce vrea să schimbe regulile în sportul de anduranță, iar Ironman să devină și Ironwoman. Pe 25 iunie, la Elsinore – Danemarca, Lăcrămioara va înota 1,9 km, va pedala alți 90 km, pentru ca, în final, să alerge 21,1 km. Toate acestea, într-un interval pe care-l estimează ca fiind cuprins între 6 și 7 ore. Nu-i va fi greu, pentru că alături, cu gândul și multă speranță, îi vor fi familia, prietenii, colegii și noi toți, cei ce ne mândrim cu participarea primei sibience la o astfel de cursă.

Deja, Lăcrămioara este o câștigătoare, mai ales că, din Danemarca, va lupta pentru ca Fundația Polisano să strângă bani pentru operațiile copiilor cu afecțiuni ale cordului. Putem să-i fim alături cu un gând bun, iar micuților bolnavi cu o donație: m.ro/fundraising_pages/view?id=33132&fbclid=IwAR1PLUzwmIofjeBkr0fXB-zC_gDD0I7p4naR56xw13x1x7v9uqUjepm0y88

„Pentru inima fiecărui copil care bate și poate fi ajutată, aleg să înot, biciclesc și alerg, aleg să fiu o Ironwoman! O cursă de Ironman este o luptă de zi cu zi la antrenemente la fel cum personalul medical duce lupte grele pentru fiecare inimă de copil care se antrenează să bată. Acest proiect îl voi purta cu mine mereu în suflet și pe tricou, prin motivul inimilor mici salvate de inimile mari ale echipei Polisano. Veniți alături de mine să ajutăm inimile ce vor alerga mâine, vor bicicli sau înota, sănătoase!”, este mesajul sportivei.

Răspunde