Filmele săptămânii 9-15 iunie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 9-15 iunie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Cel mai accesibil cinematograf din oraș are un nou program, cu două filme în avanpremieră, „Elementar” și „Flash”, și o premieră – „Transformers: Ascensiunea bestiilor”. Biletele la toate proiecțiile costă doar 10 lei.

⚡ Concurs instant! 🎬Primul cititor care distribuie pe Facebook acest articol va primi două bilete valabile pentru orice film! Postarea trebuie să fie publică și să conțină etichetele #stradacetatii și #cinemabesoiu. Câștigătorul va fi anunțat pe stradacetatii.ro și pe pagina noastră de socializare.

Program Cinema „Ion Besoiu” Sibiu 9 – 15 iunie 2023


ELEMENTAL– AVANPREMIERĂ (SUBTITRAT) / Elementar3D (subtitrat); AG / 109min / animație, aventură, comedie

Joi  18:40

Elementar este cel mai nou lungmetraj original de la Disney și Pixar, a cărui acțiune este plasată în orașul Element, unde locuitorii din foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună. Povestea o prezintă pe Ember (Flamă), o tânără dură, iute la minte și înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental și docil, pe nume Wade (Șuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc.


THE FLASH – AVANPREMIERĂ / Flash2D (subtitrat); AP12 / 144min / acțiune, aventură, SF

Miercuri  20:00
Joi  20:50


TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS / PREMIERĂ / Transformers: Ascensiunea bestiilor
3D (subtitrat); AP12 / 98 min / acțiune, aventură, SF

Vineri  21:30
Sâmbătă  20:00
Duminică  20:00
Marți  20:00
Miercuri  17:40

Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, „Transformers: Ascensiunea bestiilor” va purta publicul într-o aventură în jurul lumii din anii ’90 alături de Autoboți și va introduce o nouă facțiune de Transformers – Maximals – care li se va alătura ca aliați în lupta pentru Pământ.


THE BOOGEYMAN / Baubaul
2D (subtitrat); N15 / 98 min / horror, mister, thriller

Vineri  17:40
Duminică  17:40
Joi  20:30


Încă suferind după moartea recentă a mamei lor, o adolescentă și sora ei mai mică încep să fie terorizate în propria casă de o prezență sadică. Lipsite de ajutor, cele două fete trebuie să-și scoată tatăl din letargia provocată de pierderea suferită de familia lor înainte de-a fi prea târziu.


SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDERVERSE / Omul-Paianjen: Prin lumea păianjenului
2D (dublat); AG / 140 min / animație, aventură, acțiune

Vineri  15:00
Duminică  11:00
Miercuri  15:00

Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică in care prietenosul Om Păianjen își va uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.


KANDHAR  / Kandahar: Misiune mortală
2D (subtitrat); AP12 / 120 min / acțiune, thriller

Vineri  19:30
Sâmbătă  17:40
Duminică  15:20
Marți  17:40

După ce sabotează un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.


FAST X / Furios și Iute 10
3D (subtitrat); AP12 / 140 min / acțiune, mister, thriller

Sâmbătă  15:20

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five


THE LITTLE MERMAID  (DUBLAT) / Mica sirena
3D (dublat); AP12 / 135 min / aventura, familie, fantastic

Sâmbătă  11:00
Marți  15:00
Joi  16:00

Ariel face o înțelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, ceea ce îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat.


ABOUT MY FATHER / Un tată de coșmar
2D (subtitrat); AP12 / 89 min / comedie

Sâmbătă  15:40
Duminică  15:40

 

Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar, Robert De Niro, în noua comedie „Un tată de coșmar”. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica lui (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekendul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural, în care Sebastian și Salvo urmează să descopere că familia este tot ce contează.

Răspunde