Copiii învață la Muzeul ASTRA cum se face un covor

Copiii învață la Muzeul ASTRA cum se face un covor

„Săptămâna Lânii” este tema primei tabere de vară din acest an la Muzeul ASTRA.

Tabăra va avea loc în perioada 19-23 iunie, zilnic între orele 8.00 și 16.00, și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani.

„Fă din tabără o vară! Sau fă din vară o tabără! Mai avem doar câteva locuri disponibile pentru tabăra noastră denumită sugestiv ‘Săptămâna Lânii’. Aici poți învăța, de pildă, cum se face un covor tradițional chiar de la un meșter popular. Apoi avem fel de fel de jocuri din copilăria de altădată, plimbări cu folos educațional prin pădure și… câte și mai câte!”, anunță reprezentanții muzeului.
Informații suplimentare și rezervări se obțin la telefon 0751.166.529 sau e-mail oradejoaca@muzeulastra.com.

Taberele organizate în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului le oferă celor mici timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, activități educative interesante și ocazia de a dobândi experiențe unice. Tabăra de vară „Cum se face” se va desfășura în fiecare a treia săptămână din lunile iunie, iulie și august. Atelierele au loc sub îndrumarea unui meșter popular, pe faze de lucru, fiecare zi fiind dedicată unei etape de lucru. Programul zilnic al copiilor va fi completat cu activități educaționale și jocuri de echipă sub îndrumarea unui educator muzeal.

Răspunde