Cămașa românească – bilet de intrare în Muzeul ASTRA

Cămașa românească – bilet de intrare în Muzeul ASTRA

Turiștii care poartă cămăși tradiționale vor avea parte de intrare gratuită în Muzeul ASTRA, mâine, de Ziua Universală a Iei.

Între orele 10:30 și 14:00, în poiana din fața bisericii din Dretea, fetele vor împleti mândră cunună, iar de la 15:30 la 17:00, grupul „Biciclete Cochete” pedalează în ie pe aleile Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Dacă doriți un suvenir de preț, trebuie să știți că, în aceste zile, la Târgul de țară și pe aleile din muzeu se desfășoară un târg de ii, obiecte tradiționale și design contemporan. Târgul este deschis în intervalul orar 10:00 – 18:00, până duminică, 25 iunie.

De asemenea, în Pavilionul Muzeal Multicultural vă așteaptă expoziția „Cămașa. Eleganța veșmântului”, al cărei vernisaj a avut loc în această după-amiază.

Expoziția organizată de Muzeul ASTRA în sala 1 a Pavilionului Muzeal Multicultural de la poarta principală rămâne deschisă până pe 1 octombrie și va putea fi admirată de miercuri până duminică, de la 10:00 la 18:00. Programul de vizitare în perioada Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, 23 iunie – 2 iulie, este de luni până duminică, între orele 10:00 și 20:00.

Răspunde