Atenție, copii și părinți: a început școala!

Atenție, copii și părinți: a început școala!

În timp ce greva cadrelor didactice a cuprins toată țara și nu dă semne că se va încheia prea curând, la Sibiu se face școală!

Muzeul ASTRA a dat startul unei noi ediții a programului „Școala în satul tradițional”. De astăzi, 5 iunie, până duminică, 11 iunie, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului urmează o săptămână de ateliere educaționale de modelaj în lut, sub îndrumarea meșterului popular Roxana Mărcoiu. Atelierele se desfășoară în zona Etno Tehno Parc, între orele 10.30 și 13.00, respectiv 14.00-17.30. Participarea se face în baza biletului de intrare în muzeu.

În weekend, este timpul pentru teatru interactiv, prezentat de Epic Education. Sâmbătă, 10 iunie, de ka ora 12.00, sau duminică, 11 iunie, ora 12.30, tot la Etno Tehno Parc, micii vizitatori pot fi protagoniști în piesa „Visul lui Păcală”.

„Învață să te bucuri mai mult alături de copilul tău la «Școala în satul tradițional», program gândit, organizat și recomandat de Muzeul ASTRA! La Muzeul ASTRA, «Școala în satul tradițional!» te provoacă să descoperi în fiecare zi ceva nou! Din 5 iunie până în 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.00 și 18.00, meșterii populari iți arată tainele vechilor meserii! Mai avem zeci de ateliere meșteșugărești, spectacole de teatru interactive și muzică simfonică! În fiecare sâmbătă și duminică, trupa Epic Education va susține spectacole de teatru interactiv în care copiii devin parte din poveste și sunt provocați să fie aventurieri. Participarea la ateliere și spectacole de teatru se face în baza biletului/ abonamentului de intrare în muzeu”, transmit reprezentanții muzeului.

Răspunde