Ada Milea îl aduce pe Creangă la Sibiu, într-un concert special pe scena de la Gong

Ada Milea îl aduce pe Creangă la Sibiu, într-un concert special pe scena de la Gong

Ada Milea revine pe scena Teatrului „Gong” într-un concert surpriză, inspirat de istorisirile lui Ion Creangă din cartea „Amintiri din copilărie”. Evenimentul va avea loc marți, 13 iunie, de la ora 18:00.

Nici muzică, dar nici teatru, sau amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico-triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât.

„Ada Milea a acceptat provocarea de a interpreta singură o mulțime de personaje, pentru a aduce un teatru ca o muzică. Continuăm așadar seria întâlnirilor cu mari artiști români pe scena noastră, într-un efort de a oferi tinerilor din oraș o poartă culturală spre un dialog al artelor, prin evenimente prietenoase deschise tuturor categoriilor de public. Concertul programat luna aceasta va include, desigur, și extrase din alte spectacole vechi și noi. Ada Milea e un om de teatru în adevăratul sens al cuvântului, iar astfel de întâlniri sunt cu adevărat esențiale pentru dezvoltarea publicului nostru”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani. Costul unui bilet este de 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00.

Răspunde