Spectacol dedicat familiilor monoparentale din județul Sibiu

Spectacol dedicat familiilor monoparentale din județul Sibiu

Spectacolul „Împreună în timp” va avea loc joi, 1 iunie, începând cu ora 16:00, pe scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, și este primul din seria evenimentelor caritabile intergeneraționale organizate, la nivel național, de către Asociația POT SĂ AJUT.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face pe bază de invitație.

Gabriela Stoian, președinte Asociația POT SĂ AJUT: „Evenimentele intergeneraționale reduc problemele de izolare socială și oferă noi roluri tuturor celor implicați, permițând diferitelor generații să se reunească, să învețe unele de la altele. Fiecare individ, copil sau adult, este capabil să servească drept profesor, mentor sau chiar bunic/nepot pentru cineva care altfel nu ar avea această legătură. Luna aceasta aniversăm 7 ani de acțiuni pentru comunitate, iar cel mai frumos mod de a sărbători este cu Oameni și pentru Oameni. Le mulțumim partenerilor noștri și ne bucurăm nespus că, împreună în timp, putem oferi o zi altfel familiilor monoparentale din județul Sibiu”.

Evenimentul promite să ofere o experiență interactivă cu totul aparte pentru public, invitat special fiind artistul folk Walter Ghicolescu.

Răspunde