Lansare de carte la Muzeul ASTRA: „Via Transilvanica. Drumul care unește”

Lansare de carte la Muzeul ASTRA: „Via Transilvanica. Drumul care unește”

87.402 cuvinte pentru a vă convinge să porniți pe prima și cea mai lungă potecă de anduranță a României!

Lansarea cărții „Via Transilvanica. Drumul care unește”, semnată de Voicu Bojan, va avea loc astăzi, 17 mai, începând cu ora 18:00, în Muzeul ASTRA. Alături de autorul cărții, Voicu Bojan, vor fi prezenți și Alin Uhlmann Ușeriu, Tibi Ușeriu, precum și Ciprian Ciocan în calitate de moderator. Evenimentul face parte dintr-un turneu transilvănean prin Cluj, Sibiu și Brașov.

„Cartea aceasta este nu doar o arhivă de emoții și mărturii, ci și o încercare personală de cartografiere a unui vis colectiv, lung de 1400 de kilometri. În ea veți descoperi reportaje de pe drum, interviuri și povești cu artizanii principali ai proiectului, plus un inventar geografico-istorico-gastronomic al celor șapte ținuturi prin care trece calea noastră”, au dezvăluit autorii.

Titlurile „Via Transilvanica. Drumul care unește” și „27 de pași” vor putea fi achiziționate în cadrul lansării.

Intrarea în muzeu va fi liberă începând cu ora 17.00.

În caz de vreme nefavorabilă pentru desfășurarea în aer liber, evenimentul va avea loc în sala Auditorium din Pavilionul Muzeal Multicultural, aflat la intrarea principală a Muzeului ASTRA.

Voicu Bojan a studiat Litere, iar, de-a lungul vieții, a lucrat ca traducător și editor. Este fondator al platformei de jurnalism PressOne, unde scrie și în prezent. A publicat articole și reportaje în mai multe reviste printre cele mai importante fiind Esquire, National Geographic Romania sau Lenswork, US. A documentat și fotografiat Via Transilvanica vreme de șapte ani începând din faza de simplă idee. Așa s-a născut cartea drumului care unește.

Răspunde