Fundația Conservation Carpathia oferă elevilor din județul Sibiu șansa de a câștiga o excursie în Bavaria

Fundația Conservation Carpathia oferă elevilor din județul Sibiu șansa de a câștiga o excursie în Bavaria

Fundaţia Conservation Carpathia şi Parcul Naţional Pădurile Bavariei invită elevii din jurul Munţilor Făgăraş să „Adopte un colţ de natură” simbolic şi să se înscrie în cursa pentru o excursie de 7 zile, în primul şi cel mai mare parc naţional din Germania.

Excursia va avea loc în perioada 23 – 29 iulie, iar termenul limită până la care tinerii pot aplica este 10 iunie.

Concursul Adoptă un colţ de natură” este o iniţiativă a Fundaţiei Conservation Carpathia, cu scopul a creşte interesul şi implicarea direct a tinerilor în conservarea naturii. Tot ce trebuie să facă aceştia este să aleagă un loc din natură, fie el un deal, un râu o pajişte, sau o mlaştină din zona în care locuiesc şi să ne povestească de ce este special şi ce ar vrea să facă pentru a-l îngriji, dar şi pentru a-l face cunoscut celor din jur.

Din județul Sibiu, la concurs se pot înscrie elevi din Porumbacu de Jos, Avrig, Cârţişoara, Arpaşu de Jos, Turnu Roşu, Racoviţa, Cârţa, Tălmaciu.

Elevii pot aplica până la data de 10 iunie, selecţia se va desfăşura în perioada 10-15 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul carpathia.org şi vor fi contactaţi telefonic. Aplicaţiile se trimit către Ioana Duică, specialist educaţie Fundaţia Conservation Carpathia, la adresa: i.duica@carpathia.org

Un număr de 15 elevi vor fi premiaţi cu o excursie de 7 zile în Germania, în Parcul Naţional Pădurile Bavareze, unde vor fi însoţiţi de o echipă din cadrul fundaţiei.

Răspunde