Filmele săptămânii 26 mai – 1 iunie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 26 mai – 1 iunie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Trei filme în avanpremieră și patru premiere intră, începând, de astăzi, în programul cinematografului „Ion Besoiu”.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu sau online de pe eventbook.ro la prețul de 10 lei pentru orice proiecție.

Cititorii fideli pot primi, prin tragere la sorți, două bilete valabile pentru orice film dacă distribuie pe Facebook acest articol! Câștigătorul va fi anunțat luni, 29 mai, pe stradacetatii.ro și pe pagina noastră de socializare.

Program cinema  26 mai – 1 iunie 2023 | CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU” – SIBIU 

THE BOOGEYMAN – AVANPREMIERĂ / Baubaul
2D (subtitrat); N15 / 98 min / horror, mister, thrillerJoi    20:00

Încă suferind după moartea recentă a mamei lor, o adolescentă și sora ei mai mică încep să fie terorizate în propria casă de o prezență sadică. Lipsite de ajutor, cele două fete trebuie să-și scoată tatăl din letargia provocată de pierderea suferită de familia lor înainte de-a fi prea târziu.


SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDERVERSE – AVANPREMIERĂ / Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului
2D (dublat); AG / 140 min / animație, aventură, actiuneMiercuri     18:10
Joi              13:30

Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică in care prietenosul Om Păianjen își va uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.


KANDHAR – AVANPREMIERĂ / Kandahar: Misiune mortală
2D (subtitrat); AP12 / 120 min / acțiune, thrillerMiercuri     20:35
Joi              17:40

După ce a sabotează un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scăpare.


FAST X – PREMIERĂ / Furios și iute 10
3D (subtitrat); AP12 / 140 min / acțiune, mister, thrillerVineri          19:50
Sâmbătă     17:00
Duminică    17:00
Marți            20:00

În acest al zecelea film din seria „Fast and Furious”, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în „Fast Five”.


THE LITTLE MERMAID – PREMIERĂ (DUBLAT)/ Mica sirenă
3D (dublat); AP12 / 135 min / aventură, familie, fantasticVineri           14:00
Sâmbătă      11:00
Duminică    11:00
Marți            14:00
Miercuri      14:00
Joi               11:00

Ariel face o înțelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, ceea ce îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat.


THE LITTLE MERMAID – PREMIERĂ (SUBTITRAT) / Mica sirenă
3D (subtitrat); AP12 / 135 min / aventură, familie, fantasticSâmbătă     20:00
Duminică    20:00

Ariel face o înțelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, ceea ce îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat.


ABOUT MY FATHER – PREMIERĂ / Un tată de coșmar
2D (subtitrat); AP12 / 89 min / comedieVineri         16:30
Sâmbătă    13:30
Marți           16:30
Miercuri      16:30
Joi              16:00

Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar, Robert De Niro, în noua comedie „Un tată de coșmar”. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica lui (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekend-ul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural, în care Sebastian și Salvo urmează să descopere că familia este tot ce contează.


SISU  – PREMIERĂ / Sisu
2D (subtitrat); N15 / 96 min / acțiune, războiVineri          18:10
Duminică    13:30
Marți            18:10

 

În Finlanda lui 1944, un fost soldat găsește aur în sălbatica Laponie și pornește la drum cu mica avere către cel mai apropiat oraș, însă are de înfruntat soldați naziști conduși de un ofițer SS nemilos.


HYPNOTIC / În transă
2D (subtitrat); N15 / 93 min / acțiune, mister, thrillerSâmbătă     15:10
Duminică    15:20

Hypnotic spune povestea lui Daniel Rourke (Ben Affleck), un detectiv care trebuie să deslușească un mister care leagă dispariția fiicei lui de un program guvernamental secret.

Răspunde