Comercianții de produse artizanale și handmade sunt invitați la Artizan Huet

Comercianții de produse artizanale și handmade sunt invitați la Artizan Huet

Primăria Sibiu, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public, organizează un nou eveniment dedicat comercianților de produse handmade și artizanat, primul din acest an.

Evenimentul se va desfășura o dată pe lună, în Piața Huet, în perioada mai – octombrie, sub denumirea ARTIZAN HUET. Ediția din această lună se va desfășura în perioada 11-14 mai.

Comercianții pot ocupa domeniul public din această piață centrală la sume modice, de doar 2 lei/mp/ zi pentru persoane juridice și 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor familiale și întreprinderilor individuale.

Pentru a ocupa cele 22 de locuri disponibile, doritorii trebuie în primul rând să facă o programare online, în data de 8 mai 2023, în intervalul orar 09.00 – 24.00, pentru a se putea prezenta la ghișeu cu documentele necesare. Programarea se face pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la secțiunea Programări ghișeu online: https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx

„În perioada 9-10 mai, cei programați sunt așteptați să depună cererile la ghișeul serviciului public amintit, unde se va încasa taxa de ocupare a domeniului public. Avizul va fi apoi transmis pe e-mail, fără necesitatea ca persoana să se mai prezinte fizic, la ghișeu. O precizare importantă: se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată. Atribuirea locațiilor în teren, se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese”, informează municipalitatea.

Răspunde