Târgul de Paști din Sibiu durează 12 zile în 2023 Târgul de Paști / foto: Go visit Sibiu

Târgul de Paști din Sibiu durează 12 zile în 2023

Ediția din acest an a Târgului de Paști din Sibiu se va desfășura între 7 și 18 aprilie, în Piața Mare.

45 de expozanți din toate colțurile țării vin la Sibiu, între 7 și 18 aprilie, pentru o nouă ediție a Târgului de Paști organizat de Asociația Events for Tourism. Pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, ouă vopsite manual, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite, comercianții din târg așteaptă sibienii și vizitatorii cu unele dintre cele mai potrivite cadouri pentru tolba iepurașului de Paști. Căsuțele expozanților vor fi deschise în fiecare zi, între orele 11.00 și 21.00.

În plus, căsuțele vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști, așa că o vizită în Turnul Sfatului, pentru o privire de sus, ar fi ideală pentru o fotografie de succes pe Instagram.

„Am pregătit o mulțime de distracții pentru cei mici! În centrul Târgului de Paști vor funcționa pe toată durata evenimentului un carusel, trenulețul pe șine, iar cei mai mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline, chiar și pe o pistă de karting adaptată pentru ei. Tot pentru copii vor fi organizate o serie de ateliere de creație și o vânătoare de ouă, cu premii pentru cei mai descurcăreți dintre copii. O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, strada Gheorghe Lazăr și retur.

În premieră, anul acesta veți avea ocazia să vă bucurați și de o zonă verde în centrul orașului, sub forma unei terase de relaxare, amenajată pe o suprafață generoasă de iarbă”, anunță organizatorii evenimentului.

Răspunde