Filmele săptămânii 7 – 13 aprilie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 7 – 13 aprilie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Povestea fraților Super Mario în călătoria lor prin Regatul Ciupercilor este principala atracție a noului program de la Cinema „Ion Besoiu”.

Cititorii fideli pot primi, prin tragere la sorți, două bilete valabile pentru orice film dacă distribuie pe Facebook această postare! Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 12 aprilie, pe stradacetatii.ro și pe pagina noastră de socializare.

 

Program Cinema „Ion Besoiu” Sibiu 7 – 13 aprilie 2023

SUPER MARIO BROS: FILMUL – PREMIERĂ

De la Nintendo și Illumination vine un nou film de animație bazat pe universul Super Mario Bros.

Regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic (colaboratori la Teen Titans Go! Teen Titans Go! To the Movies) după un scenariu de Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru), filmul îi are în distribuție pe Chris Pratt în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach, Charlie Day în rolul lui Luigi, Jack Black în rolul lui Bowser, Keegan-Michael Key în rolul lui Toad, Seth Rogen în rolul lui Donkey Kong, Fred Armisen în rolul lui Cranky Kong, Kevin Michael Richardson în rolul lui Kamek și Sebastian Maniscalco în rolul lui Spike.

Filmul este produs de fondatorul și directorul general al Illumination, Chris Meledandri, și de Shigeru Miyamoto pentru Nintendo. Filmul va fi cofinanțat de Universal Pictures și Nintendo și va fi lansat la nivel mondial de Universal Pictures.


POPE’S EXORCIST – PREMIERĂ

„Exorcistul Papei” (2D subtitrat; I18; 104 min / horror, thriller)

Acesta este portretul lui Gabriele Amorth, un preot care a activat ca exorcist șef al Vaticanului și care a realizat peste 100.000 de astfel de ritualuri de-a lungul vieții.


DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES

(2D subtitrat; AP12; 134 min / acțiune, aventură, fantastic)

Un hoț fermecător și banda lui de aventurieri pornesc într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile o iau razna, însă, când eroii noștri deranjează pe cine nu trebuie.


DEMONS SLAYER: THE SWORDSMITH VILLAGE

(2D subtitrat; N15; 110 min / acțiune, anime, fantastic)

Povestea „Demon Slayer” prezintă drama lui Tanjiro Kamado și lupta lui furibundă cu diavolii. După ce aceștia îi ucid familia, Tanjiro Kamado se alătură vânătorilor de diavoli pentru a-și ajuta sora mai mică, Nezuko, transformată ea însăși în diavol, să redevină om. Acum, urmărim cu sufletul la gură atât acțiunea explozivă din finalul seriei “Entertainment District Arc”, cât și primul episod din mult-așteptata serie nouă, “Swordsmith Village Arc”. Deși abia au ieșit dintr-o bătălie teribilă, Tengen Uzui, Tanjiro și coechipierii lor trebuie să-și adune forțele pentru a-i înfrunta pe Daki și Gyutaro (Demoni de rangul 6), într-o nouă misiune extrem de periculoasă. Totodată, moartea unui demon de cel mai înalt rang – eveniment care nu s-a mai petrecut de 100 de ani – produce neliniște și revoltă în rândul celor rămași… Oare vor reuși să-i învingă pe diavoli?


JOHN WICK: CHAPTER 4

„John Wick: Capitolul 4” (2D subtitrat; N15; 168 min / acțiune, crimă, thriller)

John Wick (Keanu Reeves) își înfruntă cei mai periculoși adversari de până acum în al patrulea capitol al seriei. Pe măsură ce crește prețul pe capul lui, Wick își duce lupta împotriva celor din Masa Aleșilor la nivel mondial, în timp ce îi caută pe cei mai puternici jucători din lumea interlopă la New York, Paris, Osaka și Berlin.


HAITA DE ACȚIUNE

(2D în română; N15; 99 min / acțiune, comedie)

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.


„M – Un oraș își caută ucigașul” | ESTEFILMUL DE MIERCURI

(2D; N-12; 117 min / thriller)

  • Miercuri    20:00

M este personajul căutat de un oraş întreg: poliţişti şi interlopi deopotrivă. M este un bărbat aparent normal ce se distinge, însă, de ceilalţi prin faptul că ucide copii. Un film ce ridică semne de întrebare în ceea ce priveşte vinovăţia şi felul în care ne raportăm la ea. O capodoperă, marca Fritz Lang.

Răspunde