Atenție, gurmanzi! Weekend pescăresc la Muzeul ASTRA

Atenție, gurmanzi! Weekend pescăresc la Muzeul ASTRA

Bucate tradiționale ca în Delta Dunării îi îmbie pe gurmanzi la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Mâine, 22 aprilie, la Târgul de țară se va desfășura atelierul gastronomic „La chemarea peștelui proaspăt”.

„La chemarea peștelui proaspăt (prins&) gătit este un eveniment dedicat preparatelor pregătite după rețete din Delta Dunării! Ingredient principal – peștele proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului! Așa că sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10.00, la Târgul de țară din Muzeul ASTRA, vor fi gătite următoarele preparate: storceag de somn (ciorbă albă de somn), plachie și icre de crap. Atelierele gastronomice încep la ora 10.00, iar servirea preparatelor se va face începând cu ora 13.00. Vă așteptăm!”, au transmis reprezentanții Muzeului ASTRA.

Răspunde