Filmele săptămânii 24-31 martie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 24-31 martie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Cel mai accesibil cinematograf din oraș propune, începând de astăzi, un nou program.

Cititorii noștri pot câștiga, prin tragere la sorți, două bilete valabile la orice film dacă distribuie pe Facebook această postare! Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 29 martie, pe stradacetatii.ro și pe pagina noastră de socializare.

Program Cinema 
CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU”

ULTIMA SANSA
Vezi pentru ultima data filmul tau preferat
la Cinema „Ion Besoiu”

INSPECTOR SUN          Vineri         14:00
ASTERIX&OBELIX        Vineri         16:00
INSPECTOR SUN         Sambata     11:00
INSPECTOR SUN         Duminica    11:00


DUNGEONS & DRAGONS:
HONOR AMONG THIEVES – 
AVANPREMIERA
2D (subtitrat); AP12
134 min / Actiune, Aventura, Fantastic

Sambata      19:00
Duminica     17:00
Miercuri        17:00
Joi                 18:10

 

Un hoț fermecător și banda lui de aventurieri pornesc într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile o iau razna, însă, când eroii noștri deranjează pe cine nu trebuie.


DEMONS SLAYER: THE SWORDSMITH VILLAGE – AVANPREMIERA
2D (subtitrat); N15
110 min / Actiune, Anime, Fantastic

Sambata     13:00
Duminica    13:00

 

 


JOHN WICK: CHAPTER 4 – AVANPREMIERA
John Wick: Capitolul 4
2D (subtitrat); N15
168 min / Actiune, Crima, Thriller

Vineri          20:30
Sambata     21:15
Marti           20:30
Joi               20:40

 

John Wick (Keanu Reeves) își înfruntă cei mai periculoși adversari de până acum în al patrulea capitol al seriei. Pe măsură ce crește prețul pe capul lui, Wick își duce lupta împotriva celor din Masa Aleșilor la nivel mondial, în timp ce îi caută pe cei mai puternici jucători din lumea interlopă la New York, Paris, Osaka și Berlin.


65 –  PREMIERA
2D (subtitrat); AP12
93 min / Actiune, Aventura, Drama, SF

Marti       16:10
 

După un accident devastator pe o planetă necunoscută, pilotul Mills (Adam Driver) descoperă rapid că a rămas blocat pe Pământ … cu 65 de milioane de ani în urmă. Acum, cu o singură șansă de salvare, Mills și un alt supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut plin de creaturi preistorice periculoase într-o luptă epică pentru supraviețuire.De la scenariștii filmului A Quiet Place și de la producătorul Sam Raimi vine filmul 65, un thriller sci-fi care-I are în distribuție pe Adam Driver, Ariana Greenblatt, și Chloe Coleman. Scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods și produs de Sam Raimi, Deborah Liebling, și Zainab Azizi. Produs de asemenea de Scott Beck și Bryan Woods.


HAITA DE ACTIUNE  – PREMIERA
Haita de actiune
2D (in romana); N15
99 min / Actiune, Comedie

Vineri          18:00
Sambata     17:00
Duminica    20:00
Marti            18:00

 

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat.
Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.


SHAZAM! FURY OF THE GODS 
Shazam! Furia zeilor
2D (subtitrat); AP12
130 min / Actiune, Aventura, Comedie, Fantastic

Sambata      15:00
Duminica     15:00
Marti             14:00
Joi                 14:00

 

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu alter-ego-urile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy – alias Shazam – și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta întregii planete.


SCREAM 6
Scream 6
2D (subtitrat); I18
110 min / Horror, Mister, Thriller

Joi       16:10
 

În noul film Scream, cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface părăsesc micul orășel Woodsboro pentru a începe o viață nouă la New York.


CREED III
Creed 3
2D (subtitrat); AP12
116 min / Actiune, Drama, Sport

Miercuri    15:00
 

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.


UN BEAU MATIN 
ESTEFILMUL DE MIERCURI
O dimineata minunata
2D (subtitrat); N15
112 min / Drama, Romaitc, Dragoste

Miercuri    20:00
 

Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Dar iată că Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care nu s-a mai văzut de mult şi, deşi el are o relaţie stabilă, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

Biletele sunt disponibile si la Casa de bilete a Centrului
Contact: zilnic intre orele 15- 23
Tel: 0369 446 150 si 0755 665 413 (inclusiv WhatsApp)
Programul poate suferi modificariThis message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.

Răspunde