Filmele săptămânii 17-23 martie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 17-23 martie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Cel mai accesibil cinematograf din oraș propune, începând de astăzi, un nou program, în care predomină filmele de acțiune.

Cititorii noștri pot câștiga, prin tragere la sorți, două bilete valabile la orice film dacă distribuie pe Facebook această postare! Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 22 martie, pe stradacetatii.ro și pe pagina noastră de socializare.

 

CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU” – SIBIU
Program 17-23 martie 2023

ULTIMA ȘANSĂ: Vezi pentru ultima dată filmul tău preferat la Cinema „Ion Besoiu”!

ALIBI.COM 2   –  Vineri                   16:00
AFTERSUN     –  Sâmbătă              15:00
ALIBI.COM 2   –  Duminică             13:00
AFTERSUN      –  Duminică            15:00
ALIBI.COM 2    –  Joi                       14:00


65 –  AVANPREMIERĂ

2D (subtitrat); AP12
93 min / Acțiune, Aventură, Dramă, SF

Vineri          20:30
Sâmbătă     19:00
Duminică    19:00
Marți           20:30
Joi              16:00

 

După un accident devastator pe o planetă necunoscută, pilotul Mills (Adam Driver) descoperă rapid că a rămas blocat pe Pământ … cu 65 de milioane de ani în urmă. Acum, cu o singură șansă de salvare, Mills și un alt supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut plin de creaturi preistorice periculoase într-o luptă epică pentru supraviețuire.

De la scenariștii filmului „A Quiet Place” și de la producătorul Sam Raimi vine filmul „65”, un thriller sci-fi care-i are în distribuție pe Adam Driver, Ariana Greenblatt și Chloe Coleman. Scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods și produs de Sam Raimi, Deborah Liebling, și Zainab Azizi. Produs de asemenea de Scott Beck și Bryan Woods.


HAITA DE ACȚIUNE  – AVANPREMIERĂ

2D (în română); N15
99 min / Acțiune, Comedie

Marți         20:00
Miercuri    18:00
Joi             18:00

 

Denzel (Matei Dima) este polițist la Rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România, și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.


SHAZAM! FURY OF THE GODS – PREMIERĂ
Shazam! Furia zeilor

2D (subtitrat); AP12
130 min / Acțiune, Aventură, Comedie, Fantastic

Vineri          18:00
Sâmbătă     21:00
Duminică    20:50
Marți            18:00

 

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu alter-ego-urile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy – alias Shazam – și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta întregii planete.


SCREAM 6

2D (subtitrat); I18
110 min / Horror, Mister, Thriller

Sâmbătă    17:00
Miercuri     16:00

 

În noul film Scream, cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface părăsesc orășelul Woodsboro pentru a începe o viață nouă la New York.


CREED III

2D (subtitrat); AP12
116 min / Acțiune, Dramă, Sport

Duminică     17:00
 

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.


INSPECTOR SUN AND THE CURSE OF THE BLACK WIDOW 
Aventurile Inspectorului Sun

2D (dublat); AG
90 min / Animație, Familie, Mister

Vineri         14:00
Sâmbătă    11:00
Duminică   11:00
Marți           14:00

 

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.


ASTERX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM
Asterix & Obelix: Regatul de mijloc

2D (subtitrat); AP12
111 min / Aventură, Comedie, Familie

Sâmbătă    13:00
Marți           16:00

 

Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili ai noștri acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc…


AS BESTAS 
ESTEFILMUL DE MIERCURI
Bestiile

2D (subtitrat); N15
137 min / Thriller

Miercuri    20:00
 

Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galicia. Aici cuplul duce o viață liniștită, își vede de grădina de legume și reabilitează case abandonate, deși convieţuirea cu localnicii nu este atât de paşnică pe cât şi-ar fi dorit. Refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

Biletele sunt disponibile și la Casa de bilete a Centrului Cultural „Ion Besoiu”, la prețul de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *