Felicitată la centenar

Felicitată la centenar

Medieșeanca Susana Ziekeli a primit flori, o sumă de bani și o diplomă cu ocazia împlinirii impresionantei vârste de 100 de ani.

„În data de 10 martie 2023, primarul municipiului Mediaş, dl. Gheorghe Roman, a vizitat-o pe doamna Susana Ziekeli, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani. Alături de comandantul Unităţii Militare UM 01810, dl. Cristian Colocoşel şi de muzeograful Dan Ramf, edilul şef al Mediaşului a oferit doamnei Ziekeli flori, o diplomă aniversară, dar şi un premiu în bani, în semn de respect şi recunoştinţa, cu prilejul împlinirii acestei venerabile vârste. Acordarea premiilor şi a diplomelor de centenar a fost aprobată prin Hotărârea nr. 25 a Consiliului Local Mediaş din acest an”, anunță Primăria Mediaș, într-un comunicat.

Susana Regina Ziekeli s-a născut pe 11 martie 2023, iar povestea sa de viață a fost publicată de istoricul Dan Ramf în volumul „Bunicii noştri, eroii noştri”.

La 1 decembrie 2021, în județul Sibiu trăiau 6.134 de persoane cu vârsta peste 85 de ani, conform rezultatelor provizorii ale ultimului recensământ. Astfel, Sibiul se numără printre județele cu cea mai tânără populație, media de vârstă fiind de 41,5 ani.

Răspunde