Concerte de pricesne susținute de elevi și profesori ai Școlii Populare de Arte și Meserii

Concerte de pricesne susținute de elevi și profesori ai Școlii Populare de Arte și Meserii

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, organizează, în săptămânile dinainte de Paște, mai multe concerte de pricesne.

Mariana Anghel, împreună cu corepetitorul Marcel Băilă și elevii clasei de canto muzică populară pe care o coordonează, vor susține concertul intitulat „La Tine vin, Iisuse!”, luni, 3 aprilie, de la ora 18:00, la Biserica Ortodoxă „Sf. M. Mc. Gheorghe”, de pe strada Profesor Aurel Popa.

Luminița Maria Dejan, împreună cu elevii clasei de canto muzică populară pe care o coordonează și cu acompaniatorul Vlad Coțop, vor susține o serie de concerte intitulate „Drumul Crucii”: luni, 3 aprilie, de la ora 17:00, la Biserica Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului”, de pe str. Țiglarilor nr. 105; miercuri, 5 aprilie, de la ora 18:00, la Biserica Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, de pe str. Gheorghe Dima din Sibiu; joi, 6 aprilie, de la ora 18:00, la Biserica Ortodoxă „Sfânta Treime” din Rășinari; luni, 10 aprilie, de la ora 17:00, la Biserica Ortodoxă „Învierea Domnului”, de pe str. Tudor Vladimirescu din Dumbrăveni, cu participarea grupului vocal al Casei de Cultură din Dumbrăveni.

Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Răspunde