Accesul în Muzeul ASTRA, permis doar cu declarație. De dragoste!

Accesul în Muzeul ASTRA, permis doar cu declarație. De dragoste!

Miercuri, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea intrare gratuită în Muzeul ASTRA.

De asemenea, pentru bărbații care au curajul să își exprime emoțiile în scris față de persoana iubită, Muzeul ASTRA organizează concursul „Iubește! Fă 8 martie din cuvinte (alese)!”. Juriul va premia cea mai reușită declarație de dragoste cu un abonament de familie, valabil un an, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Pentru a participa la concurs, îndrăgostiții trebuie să tipărească imaginea de mai jos și să scrie pe ea un gând frumos și original pentru persoana iubită.

Următorul pas este să o așeze chiar pe podul acoperit din expoziția Astra Poetic. De altfel, în interiorul acestui pod sunt două inimi desenate, legate cu fire suficient de rezistente pentru a ține la vedere toate mesajele.

„La final, autorii mesajelor trebuie să facă o poză cu ilustrata așezată bine cu un fir roșu-alb (primit la intrarea principală) și apoi să dea tag paginii oficiale de Facebook a Muzeului ASTRA. La intrarea principală din Muzeul ASTRA vor fi puse la dispoziția vizitatorilor mai multe ilustrate de completat, creioane, dar și fire alb-roșii pentru a le folosi în acest scop creativ.

Un juriu de specialiști în cuvinte și emoții – Ciprian Ștefan, manager Muzeul ASTRA, Ovidiu Baron, director general adjunct Muzeul ASTRA și Radu Vancu, scriitor și redactor-șef Revista Transilvania – va  parcurge toate mesajele dintr-un 8 martie unic la Muzeul ASTRA. Autorul mesajului ales de juriu va fi premiat cu un abonament de familie valabil un an la Muzeul ASTRA!”, anunță Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al muzeului.

Răspunde