Wizz Air aniversează 2 milioane de pasageri transportați de la Aeroportul Sibiu

Wizz Air aniversează 2 milioane de pasageri transportați de la Aeroportul Sibiu

Wizz Air anunță că a transportat 2 milioane de pasageri care au călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Sibiu. Pentru a sărbători acest reper important, pasagera cu numărul 2 milioane, care a călătorit cu un zbor de la Memmingen la Sibiu, a fost premiată cu un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ.

De la primul său zbor din Sibiu, în 2014, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute ce conectează orașul transilvănean de restul Europei. Astfel, doi ani mai târziu, în 2016, Wizz Air și-a inaugurat baza operațională din Sibiu, alocând o aeronavă și deschizând 7 rute către 3 țări europene de-a lungul anilor.

Compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocoasei pasagere cu numărul 2 milioane care a călătorit pe ruta Memmingen/München Vest – Sibiu. Iulia Cernușcă a călătorit de la Memmingen la Sibiu și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, aceasta a fost premiată cu un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ și a fost invitată să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului și reprezentanți ai aeroportului.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager Wizz Air: „Dovedind angajamentul Wizz Air față de aeroporturile regionale din România, am sărbătorit astăzi 2 milioane de pasageri care au ales să călătorească cu Wizz Air către și dinspre Aeroportul Internațional Sibiu prin rutele noastre cu tarif redus. Aceasta este o etapă importantă care a fost atinsă în cei 8 ani de când operăm din Sibiu și suntem încântați să oferim în continuare alternative convenabile de călătorie în Europa și nu numai. Vrem să îl felicităm pe norocosul pasager cu numărul 2 milioane și să le mulțumim pasagerilor români care urcă zilnic la bordul flotei noastre moderne!”

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a apreciat că rezultatele parteneriatului dintre Aeroportul Internațional Sibiu și compania aeriană Wizz Air se reflectă în numărul de pasageri transportați de-a lungul celor peste 8 ani de colaborare excelentă. „Conexiunile cu importante destinații din Europa oferite prin zborurile operate de Wizz Air la Sibiu au venit în întâmpinarea nevoii de mobilitate a pasagerilor din regiunea pe care o deservim și îmi exprim încrederea că parteneriatul cu Wizz Air va cunoaște în continuare o dezvoltare și o dinamică pozitivă”, a precizat Cîmpean.

La rândul său, Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu, afirmă că Wizz Air este un partener de încredere pe termen lung, care a contribuit semnificativ la dezvoltarea traficului de pasageri la Aeroportul Internațional Sibiu.

Răspunde