Farmecul Sibiului, într-un videoclip viral de sărbători! Târgul de Crăciun / foto: Dragoș Dumitru

Farmecul Sibiului, într-un videoclip viral de sărbători!

„Sibiu Bells”, în spiritul Crăciunului pe străzile minunate ale orașului Sibiu, unde magia, dansul și performanța se întâlnesc pentru a cuceri capitala orașului lui Moș Crăciun!

Promovare inedită pentru Sibiu! Chiar în seara de Crăciun, a fost lansat pe YouTube „Jinggle Bells”, un proiect marca Young Till Death și Horia Brenciu HB Orchestra Big Band feat. 3 O’CLOCK. Videoclipul redă cadre de poveste din Piața Mare, parcul Cetății, pietonala Bălcescu și alte străzi din centrul istoric al orașului. El a adunat deja peste două mii de vizualizări.

„Sibiul este în continuare animat și tânăr. Dovada ne-o dau și tinerii talentați de la Young Till Death, care au dansat din nou pe străzile din centrul istoric al orașului. Felicitări pentru munca si rezultatul excelent și le mulțumim că pun în valoare și în acest mod Sibiul istoric și cultural!”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu pe pagina de socializare.

Asociația sibiană Clubul Sportiv Young Till Death are ca structură arta dansului de stradă și cultura hip-hop. Multă energie, explozie și acrobație definesc echipa ca întreg, Young Till Death devenind rapid una dintre cele mai importante companii de dans de stradă din țară.

Răspunde