Muzeul ASTRA, premiat la Gala Ecoturismului

Muzeul ASTRA, premiat la Gala Ecoturismului

Momente speciale, în această seară, la Gala Ecoturismului, organizată la Sala Thalia!

Muzeul ASTRA a fost premiat pentru implicarea în programul județean „Anii Drumeției”, pentru găzduirea unui număr important de activități de-a lungul celor doi ani, inclusiv pentru găzduirea primelor două ediții ale Târgului de Ecoturism.

„Astăzi am bucuria și onoarea de a le mulțumi celor care au fost alături de noi ca și parteneri pentru implementarea acestui proiect la nivel de județ. Vreau să le strâng mâna și să le mulțumesc!”, a spus administratorul public al județului Sibiu, Adrian Bibu.

Cu prilejul finalizării celui de al doilea an de implementare a Programului „Anii Drumeției”, Consiliul Județean Sibiu a organizat astăzi Gala Ecoturismului, eveniment prin care au fost recunoscute toate inițiativele care contribuie activ la dezvoltarea turismului sustenabil în județul Sibiu.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul său principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Răspunde