Concert cu muzică de film

Concert cu muzică de film

Coloane sonore din filme celebre precum „Once Upon a Time in America”, „Lista lui Schindler”, „Harry Potter și piatra filozofală”, „La vita è bella” sau „Nașul” vor fi interpretate vineri, 25 noiembrie, ora 19.00, la Sala Thalia, de Ansamblul „Avantgarde” (Laurențiu Busnea – vioară, Alexandru Timilie – vioară, Ilinca Sbanțu – violă, Viorel Călin – violoncel, Mircea Bîrzu – contrabas), Roberto Salvalaio – bayan și Dragoș Cantea – pian.

Biletele sunt puse în vânzare pe iabilet.ro și la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, la prețul de 40 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari).
Ansamblul „Avantgarde”, formație camerală a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău, a susținut numeroase concerte în zeci de orașe din România și din Italia și Grecia, colaborând în mai multe rânduri cu pianistul italian Emilio Aversano. Ansamblul prezintă în festivaluri internaționale precum „Armonia della Magna” (Grecia) un repertoriu divers și cu o alură inovatoare, oferită de aranjamentele unice abordate. Opus-urile de referință abordate de ansamblu însumează atât lucrări de Astor Piazzolla, cât și aranjamentele unor coloane sonore ale celor mai îndrăgite capodopere cinematografice din perioada postbelică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *