Târgul de Crăciun de la Sibiu face economie la energie

Târgul de Crăciun de la Sibiu face economie la energie

Mai sunt câteva zile până la inaugurarea Târgului de Crăciun din Piața Mare, cel mai longeviv eveniment de profil din România.

Dacă anul trecut îndemna vizitatorii să se vaccineze în Căsuța lui Moș Crăciun, în 2022 Târgul de Crăciun se alătură noilor tendințe de economisire a energiei. Așadar, „instalaţiile de iluminat sunt construite cu becuri economice, iar programul de iluminat va fi adaptat la nivelul de lumină, astfel încât beculeţele să se aprindă doar în momentul în care chiar are sens. La fel, toate ambalajele de unică folosinţă utilizate de cei care oferă produse alimentare sau băuturi sunt biodegradabile, pentru un impact minim al deşeurilor asupra mediului”, anunță organizatorii.

Târgul de Crăciun organizat de Asociația Events for Tourism aduce magie în centrul Sibiului, cu căsuțe bogate în decorațiuni, cadouri și delicii gastronomice. Roata, caruselul și casa lui Moș Crăciun contribuie la buna dispoziție, iar în apropiere veți găsi, desigur, patinoarul.

Ajuns la cea de a 15-a ediție, târgul va reuni 110 participanţi din 20 de judeţe, în perioada 11 noiembrie 2022-2 ianuarie 2023, zilnic, între orele 11.00 și 22.00. Expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun și bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare și burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

 

Răspunde