Primăria le-a făcut pe plac skaterilor. Foam pit-ul de la Obor a fost finalizat

Primăria le-a făcut pe plac skaterilor. Foam pit-ul de la Obor a fost finalizat

Skate park-ul Obor are de acum și o instalație foam pit care poate fi folosită de astăzi. Lucrările în valoare de 784.000 lei au demarat la începutul lunii mai și au fost finalizate cu o lună înainte de termenul contractual.

„Acest skate park este cel mai mare și mai modern din țară, dar continuăm să îl îmbunătățim, cu atât mai mult cu cât această nouă instalație a fost cerută chiar de tinerii care îl folosesc. Sper să se bucure de aceasta și îi încurajez ca și în viitor să vină cu propuneri de acest fel”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Instalația constă într-o cuvă căptușită cu saltele de burete și umplută cu cuburi de burete care vor absorbi șocurile și vor oferi protecție și siguranță la aterizare. De asemenea, s-au creat două rampe menite să lanseze sportivii spre cuva cu burete. Cuva va fi protejată de ploaie prin amplasarea unei huse impermeabile, iar pentru protecția sportivilor împotriva razelor soarelui s-au montat copertine textile.

Pe lângă acestea, pentru spectatori au fost amplasate bănci, iar spațiile afectate de lucrările la noul obiectiv au fost reamenajate prin taluzuri și înierbări, plantându-se și cinci arbuști.

Foam pit-ul se adaugă celorlalte instalații ale skate park-ului, alcătuind circuite pentru BMX, skateboard, role, trotinete și MTB-uri.

Răspunde