Fuziune „nucleară” pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu”

Fuziune „nucleară” pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu”

Cea de-a IX-a ediție a proiectului Piano Rocks va purta publicul pe tărâmul muzicii simfonice, dar fără a părăsi sound-ul rockului. Ansamblul „ICon Arts” și dirijorul Remus Grama se alătură anul acesta proiectului pentru a-i da o notă clasică.

Concertul va avea loc duminică, 9 octombrie, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, începând cu ora 19.00, și vă propune interpretări inedite ale unor compoziții semnate de Iron Maiden, Metallica, The Doors, Aerosmith, Phoenix, Coldplay, Deep Purple, Guns N’Roses, Nirvana, Jimi Hendrix, One Republic și Queen. Ca în fiecare an, rolul de solist în concert îi revine pianistei Monica Florescu, alături de care vor urca pe scenă: Gabriel Barani (percuție), dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu, 4Tune Quartet din Brașov, ansamblul ICon Arts și dirijorul Remus Grama.

„Sunt deopotrivă bucuros și onorat că am fost invitat să fac parte din acest minunat proiect, Piano Rocks, la pupitrul ansamblului muzical ICon Arts. În această ediție, vă aducem în premieră o fuziune între orchestra simfonică și trupa rock, de mare efect, cu hit-uri reorchestrate pentru acest nou tip de ansamblu – orchestra de rock simfonic, la care voi adăuga o interacțiune mai specială cu auditoriul, spărgând astfel bariera invizibilă care există între scenă și public. Acesta va fi antrenat permanent în spectacol, devenind parte integrantă a acestuia. Vă invit, așadar, duminică, 9 octombrie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural ‘Ion Besoiu’, să audiați o autentică desășurare de forțe din punct de vedere muzical, cu elemente atât de pop-rock clasic, cât și de heavy metal!”, a mărturisit Remus Grama.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma iabilet.ro.

Piano Rocks este un eveniment organizat de Asociația Profil Cultural și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Răspunde