Baia Populară Sibiu, premiată de Organizația Patronală a Turismului Balnear

Baia Populară Sibiu, premiată de Organizația Patronală a Turismului Balnear

Baia Populară Sibiu a obținut premiul secțiunii ”Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA (balnear/wellness)”, acordat în cadrul Congresul Turismului Balnear și de Wellness al României, organizat în perioada 4-6 octombrie, la Sovata, de către Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.

Premiul a fost acordat ca o recunoaștere a faptului că, prin investițiile realizate pentru reabilitarea totală și modernizarea locației, Sibiul a câștigat un centru de wellness modern, situat într-un imobil istoric pus în valoare așa cum merită.

„Reamintim că Baia Populară Sibiu a fost complet reabilitată și modernizată, fiind restaurate și elementele de arhitectură valoroase. Complexul, redeschis în 2021, oferă clienților servicii de masaj și saună, cât și posibilitatea practicării sportului într-o sală de fitness dotată cu echipamente moderne sau a înotului, în bazinul complet modernizat. Reabilitarea Băii Populare nu a însemnat doar modernizare, ci și conservare. O serie de elemente vechi, existente în clădire încă de la începuturi au fost restaurate: ușile de la intrare, recepția, scările, o parte din ușile și însemnele din interior”, au precizat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Răspunde